Verduurzamingsadvies
voor u

Nieuws

Graag houden we u over onze activiteiten en berichten op de hoogte.


Terug naar overzicht

01-05-2024

Drijfveren verduurzamingsmaatregelen woningen

Woningverduurzaming wordt belangrijk gevonden. Meer dan 40% van de woningeigenaren in een onderzoek van TNO in 2023 vindt duurzaamheid in het algemeen en verduurzamen van hun eigen huis ‘behoorlijk belangrijk’ en 25% vindt beide zelfs ‘zeer belangrijk’.

De stijgende energieprijzen zijn een zorg voor velen (85%) en het verduurzamen van de woning wordt door bijna de helft van de woningeigenaren als een goede oplossing gezien om de energierekening te verlagen.

Energiebesparing is dan ook de belangrijkste drijfveer voor een totaal verduurzamingspakket. Ook de mate waarin woningeigenaren kunnen meebeslissen over het totaalpakket, een duidelijke planning, goed geïnformeerd worden over de werkzaamheden in de woning, en de verbetering van het wooncomfort worden zijn ‘behoorlijk belangrijke’ tot ‘zeer belangrijke’ drijfveren. [bron: TNO]

Met een Energieprestatie Maatwerkadvies kan WP KOOLEN (www.wpkoolen.nl) een totaal verduurzamingspakket afstemmen op uw klachten (bv. tocht, koude val, oververhitting) en wensen (bv. energiebesparing, meer comfort, hoger energielabel) om uw woning te verduurzamen. We sluiten aan met wat u reeds aan uw woning heeft verduurzaamd. Een maatwerkadvies kan als bewijsstuk worden gebruikt voor het aanvragen van subsidies. Het maatwerkadvies heeft een onafhankelijke certificering waarmee de kwaliteit is gewaarborgd. De adviseur van WP KOOLEN is een gediplomeerd Maatwerkadviseur voor Woningen. Graag informeren we over de mogelijkheden. Ook voor makelaars en vastgoedbeheerders.



Terug naar overzicht




 

E-mailen
Bellen