Verduurzamingsadvies
voor u

Energiescan


Een energie-efficiënte beleidsvoering geeft u rust. WP KOOLEN gaat voor vermindering van uw energieverbruik maar ook voor uw energieveiligheid. 

Een gediplomeerd energieprestatie & maatwerkadviseur voert de energiescan uit op uw locatie en niet van achter het bureau. Zo maakt u kennis met WP KOOLEN, maar nog belangrijker, we zien dan wie u bent en wat uw (technische) activiteiten zijn. Dit om met ons energiescanrapport een zo goed mogelijke benadering van de situatie te bereiken. Het rapport ontvangt u daarna digitaal.

De energiescan omvat de volgende aspecten:

 1. Klachten;
 2. Wensen;
 3. Energiekosten;
 4. Thermische schil / isolatie;
 5. Verwarming/ koeling;
 6. Ventilatie;
 7. Verlichting;
 8. Sturing / monitoring;
 9. Opwekking;
 10. Energieveiligheid;
 11. Energiebesparingsmogelijkheden;
 12. Subsidiemogelijkheden

 Energiescangesprek

Binnen 3 weken weken na de energiescan volgt een persoonlijk of telefonisch gesprek, afhankelijk wat u past, om het energiescanrapport te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

In het energiescanrapport ziet u duidelijk waar voor energie-aspecten de bedreigingen en waar kansen liggen. We presenteren onze bevindingen, analyse en praktische besparingsmogelijkheden, inclusief de investeringen en de terugverdientijden.

Ook lichten we subsidiemogelijkheden voor de energiebesparende maatregelen toe. Dit alles vanuit een onafhankelijk perspectief.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie over de Energiescan nog vragen voor uw bedrijf, instelling of opdrachtgever, dan kunt hiervoor gemakkelijk contact opnemen middels het contactformulier en met het hierbij genoemde telefoonnummer en/of email. U kunt ook gebruikmaken van het aanvraagformulier voor het aanvragen van een dienst of interim.

E-mailen
Bellen