Verduurzamingsadvies
voor u

Energielabel Support

Voor elk af te geven energielabel wordt een projectdossier van de woning of het utiliteitsgebouw/bedrijfspand opgezet en bijgehouden. Om een zo goed mogelijk energielabel te verkrijgen is detailinformatie noodzakelijk. Bij het niet aanwezig zijn van de benodigde informatie wordt "ingeklapt" en met onbekend en/of forfaitaire gegevens gerekend. Hetgeen nadelig is voor het energielabel. Goede en juiste informatie en gegevens zijn dus noodzakelijk om een energielabel goed te bepalen.

Projectdossiers met invoergegevens op basis waarvan de energieprestatie is bepaald, dienen voor wat betreft die invoergegevens, reproduceerbaar en toetsbaar te zijn, op basis van tekeningen, berekeningen, foto's, facturen of schetsen. 

WP KOOLEN helpt u graag bij het opstellen van het:

  • Projectdossier van de woning, appartement, woongebouw voor het opstellen van het energielabel;
  • Projectdossier van het utiliteitsgebouw/bedrijfspand voor het opstellen van het energielabel.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie over Energielabel Support nog vragen voor uw bedrijf, instelling of opdrachtgever, dan kunt hiervoor gemakkelijk contact opnemen middels het contactformulier en met het hierbij genoemde telefoonnummer en/of email. U kunt ook gebruikmaken van het aanvraagformulier voor het aanvragen van een dienst of interim.

E-mailen
Bellen