Verduurzamingsadvies
voor u

Kwaliteitsborg toesting Wkb

WP Koolen verzorgt kwaliteitsborgtoetsing, met als basis de Wet Kwaliteitsborging (Wkb). We doen dit voor werkgevers/opdrachtgevers, zowel Kwaliteitsborgers als adviseurs en bouwers. Het verschil: de bouwers bouwen het bouwwerk op minimale basis van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen, de Kwaliteitsborgers controleren de kwaliteit van de bouwers. Daar omheen bevinden zich de adviseurs. Allen zijn erop gericht om kwaliteit te leveren in het bouwen van het bouwwerk.

WP Koolen staat werkgevers/opdrachtgevers bij in het leveren en borgen van bouwkwaliteit. De Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen is de minimale basis. Bouwkwaliteit is voor ons geen administratief proces, maar waarbij risicoanalyse, toetsing, technisch advies en verbetering centraal staan. Geen kastje van de muur, maar gelijk aangeven waar kwaliteitsherstel moet plaatsvinden. Dit verkort juist het administratief- & bouwproces.

Bouwers zijn vaak bouwkundig georiënteerd. Installaties E&W en de bouwfysica (deel BENG) dienen vaak van elders worden ingehuurd. WP Koolen kan u hierin ondersteunen met genoemde bouwbesluit 2012/BBL onderdelen:

Heeft u naar aanleiding van deze informatie over Kwaliteitsborgtoetsing Wkb of Project Support  voor uw project of opdrachtgever nog vragen, dan kunt hiervoor gemakkelijk contact opnemen middels het contactformulier en met het hierbij genoemde telefoonnummer en/of email. U kunt ook gebruikmaken van het aanvraagformulier voor het aanvragen van een dienst of interim.

E-mailen
Bellen