Verduurzamingsadvies
voor u

Energiemaatwerk Woningen

Energiemaatwerk Woning is een combinatie van Energielabel + Maatwerkadvies met opties: Energielabel Support +  Energiekostencontrole + Energieveiligheid.

Energiemaatwerk Woning aanvragen voor uw bestaande woning (appartement, rij-/tussenwoning, hoek/2-onder-1-kap, vrijstaand), (geen nieuwbouw).

De eigenaar of vertegenwoordiger van een woning kan als volgt een Energiemaatwerk aanvragen:

  1. Vraag een Energiemaatwerk Woningen aan, via onze onderstaande aanvraagwinkel, op basis van het oppervlak van de woning. Het tarief voor het energielabel wordt bepaald op basis van het oppervlak van de woning. Opmerking: U hoeft nog geen betaling te doen, het betreft hier een aanvraag voor een offerte. Hierover nemen we voor oplevering van het product, contact met u op.
  2. Wij sturen u een offerte. Na bevestig van de offerte, maakt de energieadviseur Woning een afspraak met u.
  3. De energieadviseur Woning neemt de woning ter plaatse op. Voor deze woningopname moet een vertegenwoordiger van de woningeigenaar aanwezig zijn.
  4. De gebouweigenaar dient zoveel mogelijk informatie over de woning beschikbaar te hebben, zoals de aanwezigheid van personen, momenten van douches/bad, temperatuurinstellingen  bouwtekeningen en documentatie, energiefacturen, facturen van verbetermaatregelen.
  5. De energieadviseur Woning berekent het energiemaatwerk, waarna de woningeigenaar het afschrift van het energielabel met energieadvies van de woning, na betaling factuur, ontvangt.


E-mailen
Bellen