Verduurzamingsadvies
voor u

Energiemaatwerk Utiliteit

Energiemaatwerk Utiliteit is een combinatie van Energielabel + Maatwerkadvies met opties: Energielabel Support + Energiekostencontrole + Energieveiligheid.

Energiemaatwerk Utiliteit aanvragen voor uw utiliteitsgebouw/bedrijfspand, (geen nieuwbouw).

De eigenaar of vertegenwoordiger van een utiliteitsgebouw kan als volgt een Energiemaatwerk aanvragen:

  1. Vraag een Energiemaatwerk Utiliteit aan, via onze onderstaande aanvraagwinkel, op basis van het totale oppervlak van het utiliteitsgebouw. Het tarief voor het energielabel wordt bepaald op basis van de labelplichtig en niet-labelplicht oppervlak. Bij een energielabel wordt het niet-labelplicht niet meegenomen in het energieadvies. Bij een maatwerkadvies wordt ook het niet-labelplicht oppervlak meegenomen. Dit is bijvoorbeeld een industriehal of werkplaats. Opmerking: U hoeft nog geen betaling te doen, het betreft hier een aanvraag voor een offerte. Hierover nemen we voor oplevering van het product, contact met u op.
  2. Wij sturen u een offerte. Na bevestig van de offerte, maakt de energieadviseur Utiliteit een afspraak met u.
  3. De energieadviseur Utiliteit neemt het utiliteitsgebouw ter plaatse op. Voor deze utiliteitsgebouwopname moet een vertegenwoordiger van de gebouweigenaar aanwezig zijn.
  4. De gebouweigenaar dient zoveel mogelijk informatie over het utiliteitsgebouw beschikbaar te hebben, zoals de aanwezigheid van de gebruikers, temperatuurinstellingen, bouwtekeningen, installatiegegevens en documentatie, energiefacturen, facturen van verbetermaatregelen.
  5. De energieadviseur Utiliteit berekent het energiemaatwerk en registreert deze,  waarna de gebouweigenaar het afschrift van het energielabel met energieadvies van het utiliteitsgebouw, na betaling factuur, ontvangt.

 

E-mailen
Bellen