Verduurzamingsadvies
voor u

Energiewinkel

In onze energiewinkel kunt u:

  • Energielabels voor Woningen (Appartement, Rij/Tussen-, Hoek/2-onder-1-kap- of Vrijstaande woning) aanvragen;
  • Maatwerkadvies voor Woningen (Appartement, Rij/Tussen-, Hoek/2-onder-1-kap- of Vrijstaande woning) aanvragen;
  • Energiemaatwerk Woningen aanvragen;
  • Energielabels voor Utiliteitsgebouwen aanvragen;
  • Maatwerkadvies voor Utiliteitsgebouwen aanvragen;
  • Energiemaatwerk Utiliteit aanvragen.

Vraag een product (Energielabel Woning of Utiliteit en/of Maatwerkadvies Woning of Utiliteit) aan, via onze energiewinkel, op basis van het (labelplichtig) oppervlak. Het tarief wordt bepaald op basis van het oppervlak. Opmerking: U hoeft nog geen betaling te doen, het betreft hier een aanvraag voor een offerte. Hierover nemen we voor oplevering van het product, contact met u op.


Energielabels

Met het energielabel wil de overheid eigenaren van gebouwen informeren over de energiezuinigheid van een gebouw. Bij energetisch slechte gebouwen wil de overheid met het energielabel stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. Op het energielabel staat welke standaard maatregelen in het gebouw mogelijk zijn.
Het Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG) verplicht het beschikbaar stellen van een geldig energielabel. Deze verplichting geldt bij de verkoop, verhuur en oplevering van een gebouw.
Daarnaast moeten verkopers en verhuurders van een gebouw verplicht de energielabelklasse (de letters A++++ voor woningen en A+++++ voor utiliteitsgebouwen tot en met G) van een geldig energielabel vermelden in advertenties.

Aanvragen Energielabel Woningen


Aanvragen Energielabel UtiliteitMaatwerkadvies

Een lagere energierekening en milieubelasting, meer comfort en een gezonder binnenklimaat. Vraag een maatwerkadvies aan en verbeter zo de energieprestatie van uw utiliteitsgebouw of woning.
Het maatwerkadvies is een op maat gemaakt advies. Hiermee krijgt u inzicht in welke energiebesparende maatregelen u het beste uitvoert. Het maatwerkadvies kijkt daarbij naar de kosteneffectiviteit van maatregelen en maatregelpakketten, waarbij wordt uitgegaan van het echte energiegebruik. Zo verbetert u de energieprestatie van uw utiliteitsgebouw of woning.

Aanvraag Maatwerkadvies Woningen


Aanvraag Maatwerkadvies UtiliteitEnergiemaatwerk

Met een energiemaatwerk voor woningen of utiliteitsgebouwen kunt u uw eigen energiebeheer samenstellen. Het is een combinatie van een Energielabel + Maatwerkadvies met opties zoals Energielabel Support, Energiekostencontrole of Energieveiligheid.

Aanvraag Energiemaatwerk Woningen


Aanvraag Energiemaatwerk Utiliteit


E-mailen
Bellen